skip to Main Content

Skadeforebygging

Vårt mål er å gjøre Nord-Odal tryggere

Vi skal være en samarbeidspartner for kundene våre innen skadeforebygging. Vi er sikre på at gjennom å drive målrettet og aktivt med forebygging vil våre kunder ha mindre skader. Dette er lønnsomt for kunden og for oss. Ta kontakt for mer informasjon.

Som kunde hos oss får du tilskudd til:

Tiltak:

El-kontroll næring
El-kontroll av huset
Lekkasjestopper
Overspenningsvern
El-kontroll landbruk
Komfyralarm

Tilskudd:

inntil kr. 10.000.-
inntil kr. 1.000.-
inntil kr. 2.000.-
inntil kr. 1.500.-
inntil kr. 2.000.-
inntil kr. 1.000.-

notatblokk ikon

Vi selger blant annet brannslukningsapparat, røykvarslere og komfyrvakt.  Kom innom oss.

Vi samarbeider tett med det lokale brannvesenet.

Vi har gjennom flere år gitt betydelig støtte til brannvesenet i kommunen så de i dag står godt rustet til å takle de oppgavene de skal utføre.  Vi er stolt av å være bidragsyter, og vårt fokus er forebyggende tiltak for å unngå skader.  Som kjent feiret vi 160 års jubileum i 2018, og i den forbindelse ble det bevilget 160.000 kr til innkjøp av nye brannvernsdresser som tåler opp mot 500 varmegrader!  I tillegg til tankbilen, har vi  tidligere  sponset blant annet 1. utrykningsbilen, hjelmer, lykter til å montere på hjelmen og ergometersykler.

I samarbeid med brannvesenet og Nord-Odal ungdomsskole er det i flere år blitt utført «Aksjon boligbrann»   Her blir elevene engasjert ved at de får opplæring i å kontrollere sikringsskap, røykvarslere og brannslukningsapparat.  Deretter får de i oppgave å sjekke dette hjemme hos seg selv, hos besteforeldre osv.  Vårt bidrag i denne sammenheng er at etter utførte kontroller får de kr 10.000 til klassens reisekasse.  Dette har blitt svært populært og elevene gjør en imponerende jobb.   Ved deltagelse blir elevene bevisstgjort og mange fortsetter å sjekke lenge etter at aksjonen er avsluttet.

Back To Top